Υλικα
- 1 ψαρονέφρι μαύρου χοίρου κομμένο σε φέτες 1,5 εκ.
- 40 γρ. μιξ πιπεριές κομμένες ζουλιέν
- 40 γρ. ντομάτα ψιλοκομμένη
- 1 πράσο ψιλοκομμένο
- 60 γρ. γραβιέρα
- 100 mL σως μουστάρδας (ρίγανη, λεμόνι, θρούμπι, κάρυ)
- 50 mL λευκό κρασί
- 200 γρ. πουρές πατάτας
- αλάτι
- φρέσκο πιπέρι
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
1.Μαρινάρουμε το κρέας με αλάτι, και φρέσκο πιπέρι, βάζουμε σε ένα τηγάνι το κρέας να σοταριστεί, προσθέτουμε τις πιπεριές, τη ντομάτα και το πράσο.
2. Αφού σοτάρουμε, σβήνουμε με κρασί μέχρι να φύγει η αλκοόλη και προσθέτουμε τη σως μουστάρδας, αφήνουμε να πάρει μία βράση.
3. Σερβίρουμε το κρέας στο πιάτο με τον πουρέ
Δερμίσης Δημήτρης
Μέλος Chef’s Club Of Greece