1925
Η οικογένεια αφιερώνεται στην εκτροφή των μαύρων χοίρων σε αγελαία μορφή.
1945
Η εκτροφή του Ελληνικού μαύρου χοίρου συνεχίζεται στην δεύτερη γενιά της οικογένειας
1960
Η εκτροφή του μαύρου χοίρου περνάει στην τρίτη γενιά της οικογένειας τον Γιώργο Φωτιάδη, πατέρα των σημερινών ιδιοκτητών.
1996
Ενσωματώνεται στην φάρμα 300.000τ.μ. ορεινός βοσκότοπος.
1998
Η Φάρμα ξεκινάει να τροφοδοτεί με κρέας αγριογούρουνου τις μεγαλύτερες εμπορικές αλυσίδες ,εστιατόρια στην Αθήνα, και σε ορεινούς προορισμούς.
1999
Τα αγριογούρουνα της φάρμας Φωτιάδη λόγω του ιδανικού βοσκότοπου και της φυτικής εκτροφής ξεχωρίζουν για την γεύση και την ποιότητα τους.
2005
Ολοκληρώνεται η κατασκευή σύγχρονου εργοστασίου 1.200 τ.μ. για την επεξεργασία και παραγωγή κρέατος.
2008
Ολοκληρώνεται επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 1.450.000€ σε μηχανολογικό εξοπλισμό και γραμμές παραγωγής για αλλαντικά.
2011
H Φάρμα Φωτιάδη συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Qubic”, που αφορά την διάδοση-διάσωση του Μαύρου χοίρου της Μεσογείου.
2014
Σε ειδική ανάλυση στο Ε.Κ.Ε.Τ.Α διαπιστώνεται ύπαρξη Ω3-Ω6 λιπαρών στο λίπος του Μαύρου Χοίρου ειδικής εκτροφής 58 φορές περισσότερο από το συμβατικό χοιρινό.
2014
Κατατίθεται στο Ο.Β.Ι. πατέντα για την ειδική εκτροφή με ελιά. Έτσι ολοκληρώθηκε η κατοχύρωση ίσως του πιο MADE IN GREECE προϊόντος.
2014
Η εταιρία Φάρμα Φωτιάδη προχώρησε στην υλοποίηση προγράμματος ύψους 420.000 € για προμήθεια και τοποθέτηση συστημάτων φωτο-σωλήνων για το φωτισμό των χώρων παραγωγής και αποθήκευσης.
2016
Εντυπωσιακά ποσοστά πολυφαινολών στο κρέας Μαύρου Χοίρου Ολύμπου. Αναλύσεις του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης 335% περισσότερες πολυφαινόλες από το συμβατικής εκτροφής χοιρινό.
2020
Η Φάρμα Φωτιάδη δημιουργεί το νέο της
ESHOP






Η Ιστορία μας



