• Ελληνικά
  • Αγγλικά
Σημεία πώλησης
  • Η φάρμα μας
    • H Ιστορία μας
    • Ο Μαύρος Χοίρος
    • Το όραμα μας
    • Πολιτική Ποιότητας
  • Διατροφή με ελιά
  • Προϊόντα
    • ανά Σειρά
    • ανά Είδος
  • Επικοινωνία
    • Συνταγές
    • Media
    • Βραβεύσεις
    • Έντυπο Υλικό
Φάρμα Φωτιάδη | Μαύρος Χοίρος Ολύμπου - ΛογότυποΦάρμα Φωτιάδη | Μαύρος Χοίρος Ολύμπου - Λογότυπο
B2B
Facebook Twitter Instagram Google plus Youtube Linkedin
Φάρμα Φωτιάδη | Μαύρος Χοίρος Ολύμπου - ΛογότυποΦάρμα Φωτιάδη | Μαύρος Χοίρος Ολύμπου - Λογότυπο
  • Ελληνικά
  • Αγγλικά
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα
Αρχική Άρθρα-Δημοσιεύεις Νόστιμες Συνταγές Συνταγές με τεμάχια κρέατος

Μπριζόλα Μαύρου Χοίρου με ραγού μανιταριών & αρωματικό γιαούρτι

Μπριζόλα Μαύρου Χοίρου με ραγού μανιταριών & αρωματικό γιαούρτι

5 Αυγούστου, 2024 /Posted byΦ.Φ.

ΥλικΑ

  • 1 μπριζόλα Γαλλικής κοπής μαύρου χοίρου
  • 50γρ. καπνιστή πανσέτα μαύρου χοίρου
  • 200γρ. μανιτάρια φούσκα & portobello
  • ¼ κρεμμύδι μέτριο
  • ½ σκελίδα σκόρδο
  • 50γρ. πιπεριά Φλωρίνης
  • 10γρ. φρέσκο βούτυρο
  • 20mL ελαιόλαδο
  • 50mL λευκό κρασί
  • 20γρ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 2 κλωναράκια θυμάρι
  • αλάτι, φρέσκο πιπέρι, πάπρικα, ρίγανη,
  • δενδρολίβανο 

Για το αρωματικό γιαούρτι

  • 100γρ. γιαούρτι
  • 10γρ. μαϊντανός
  • ½ λεμόνι χυμός & ξύσμα
  • 10γρ. δυόσμος φρέσκος
  • αλάτι, φρέσκο πιπέρι, γλυκιά πάπρικα

Εκτέλεση

1.Μαρινάρουμε την μπριζόλα με αλάτι, φρέσκο πιπέρι, γλυκιά πάπρικα, ρίγανη, δενδρολίβανο και ελαιόλαδο.
2.Ψήνουμε την μπριζόλα στη σχάρα.
3.Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες και ψιλοκόβουμε την καπνιστή πανσέτα μαύρου χοίρου, το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά Φλωρίνης.
4.Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και βάζουμε το ελαιόλαδο.
5. Βάζουμε τα μανιτάρια, την καπνιστή πανσέτα μαύρου χοίρου, το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπεριά Φλωρίνης, το θυμάρι και σοτάρουμε.
6.Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί.
7.Προσθέτουμε το αλάτι, το φρέσκο πιπέρι, το μαϊντανό και το βούτυρο.


Αρωματικό γιαούρτι
1. Ψιλοκόβουμε τα αρωματικά βότανα.
2.Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, τα αρωματικά βότανα, το χυμό λεμονιού, το ξύσμα λεμονιού, το αλάτι, το φρέσκο πιπέρι, την πάπρικα και ανακατεύουμε.

Δερμίσης Δημήτρης
Μέλος Chef’s Club Of Greece

Share Post
  • Twitter
  • Facebook
  • VK
  • Pinterest
  • Mail to friend
  • Linkedin
Πανσέτα Μαύρου Χοίρου με καραμ...
Μαύρος Χοίρος με κίτρινη κολοκ...

Σχετικές δημοσιεύσεις

Read more

Καπνιστό ρολό μαύρου χοίρου με κάστανα, σταφίδες & λαχανικά, συνοδευμένο με μελωμένες γλυκοπατάτες, καρότα & σάλτσα μελιού με τσάι

Διαβάστε περισσότερα
Read more

Μαύρος Χοίρος σε σάλτσα κρασιού με αποξηραμένα φρούτα & μπιφτέκια ξινόχοντρου

Διαβάστε περισσότερα
Read more

Μαύρος Χοίρος με τσάι Ολύμπου & λαχανικά

Διαβάστε περισσότερα
Read more

Καραμελωμένο μπούτι Μαύρου Χοίρου

Διαβάστε περισσότερα
Read more

Μαύρος Χοίρος με κίτρινη κολοκύθα στη γάστρα

Διαβάστε περισσότερα

Comments are closed

Φάρμα Φωτιάδη | Μαύρος Χοίρος Ολύμπου - Λογότυπο

Info

Black Pig of Olympus
ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ-ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ & ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ
Εξοχή Πιερίας, Κατερίνη 60100

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
23510 95777 – 23510 95702
E-mail: info@blackpigofolympus.gr

Links

  • Αρχική
  • Η Φάρμα μας
  • Διατροφή με ελιά
  • Προϊόντα ανά είδος
  • Προϊόντα ανά Σειρά
  • Επικοινωνία
  • Σημεία Πώλησης

Social

Facebook Instagram Tik-tok Youtube