Υλικά
Υλικά
- 2 πατάτες
- 40 γρ. σαλάμι αέρος μαύρου χοίρου
- 30 γρ. κάπαρη
- 1 κ.σ. άνηθο
- 1/2 κ.σ. μουστάρδα
- 30 γρ. μαϊντανό
- φρέσκο κρεμμύδι
- 50-60 mL dressing λεμονιού με estragon
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
1. Κόβουμε τις πατάτες σε κύβους και τις βράζουμε.
2. Σε μία μπασίνα βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το σαλάμι και τον άνηθο και ανακατεύουμε.
3.Τοποθετούμε το μείγμα στο ανάλογο πιάτο και προσθέτουμε από πάνω το σαλάμι και τον άνηθο.
Δερμίσης Δημήτρης
Μέλος Chef’s Club Of Greece