Υλικά για 1 μεριδα
Υλικά
- 1 φέτα καβουρμά μαύρου χοίρου
- 3 αυγά
- ελαιόλαδο
- 30 γρ. φέτα
- 2 μανιτάρια
- 20 γρ. ρόκα
- 30 γρ. μαρινάτη ντομάτα (ντομάτα,
ελαιόλαδο, αλάτι, ρίγανη)
Εκτέλεση
1.Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο
να ζεσταθεί, έπειτα τα μανιτάρια(κομμένα
σε φέτες)και τον καβουρμά και τσιγαρίζουμε.
2.Χτυπάμε τα αυγά, τα βάζουμε σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και τα ψήνουμε ομοιόμορφα.
3.Βάζουμε τη φέτα, τη ντομάτα, τη ρόκα, τα
μανιτάρια με τον καβουρμά και διπλώνουμε την ομελέτα σε μισοφέγγαρο.
Δερμίσης Δημήτρης
Μέλος Chef’s Club Of Greece