Υλικά ΓΙΑ 1 ΜΕΡΙΔΑ
Υλικά
- 1 φέτα καβουρμά μαύρου χοίρου
- 50 γρ. baby σπανάκι
- 1 αυγό μάτι
- 1 κ.σ. ξινοτύρι
- 30 γρ. ντομάτα (ψιλοκομμένη)
- 1 κ.σ. φρέσκα βότανα
Εκτέλεση
1.Ζεσταίνουμε τον καβουρμά στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε μία τοστιέρα.
2.Σε ένα μπολ βάζουμε τη ντομάτα, το baby σπανάκι, τα αρωματικά βότανα και τα μαρινάρουμε.
3.Σε ένα πιάτο βάζουμε ένα στρογγυλό τσέρκι και τοποθετούμε μέσα σε αυτό το ξινοτύρι, από πάνω το μείγμα που ετοιμάσαμε, τον καβουρμά και τέλος ένα τηγανιτό αυγό.
Συνοδεύεται με ζεστό ψωμί.
Δερμίσης Δημήτρης
Μέλος Chef’s Club Of Greece