Υλικά για 1 μεριδα
Υλικά
- 3 λουκάνικα μαύρου χοίρου με γραβιέρα
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 5 μανιτάρια φούσκες
- 1 κόκκινη πιπεριά (κομμένη ζουλιέν)
- 2 κ.σ. μαγιονέζα τρούφας (στα 100 γρ.
μαγιονέζας, 20 γρ. πάστα τρούφας) - 30 γρ. φλούδες παρμεζάνας
- αλάτι
- ρίγανη
- 1 focaccia
Εκτέλεση
1.Ψήνουμε τα λουκάνικα στο grill.
2.Ζεσταίνουμε τη focaccia στο φούρνο με λίγο ελαιόλαδο και αλάτι.
3.Σοτάρουμε τα μανιτάρια με ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και θυμάρι.
4.Στο ανάλογο πιάτο βάζουμε τη focaccia, τη μαγιονέζα τρούφας, τα μανιτάρια, τα λουκάνικα, τις πιπεριές, τις φλούδες παρμεζάνας και τη ρίγανη.
Δερμίσης Δημήτρης
Μέλος Chef’s Club Of Greece