ΥλικΑ
- 3 σουτζουκάκια Ολύμπου
- 30 γρ. τυροκαυτερή
- 40 γρ. πιπεριά Φλωρίνης
- 1 χωριάτικο ψωμί
- 40 γρ. ντοματίνια (κομμένα σε λεπτές φέτες)
Εκτέλεση
- Κόβουμε 3 λεπτές φέτες ψωμί.
- Ψήνουμε τα σουτζουκάκια, την πιπεριά και το ψωμί στη σχάρα.
- Τοποθετούμε στο μισό πιάτο την τυροκαυτερή με την πιπεριά και στο άλλο μισό τις 3 φέτες ψωμί, βάζουμε από πάνω τα ντοματίνια και τέλος από ένα σουτζουκάκι.
Δερμίσης Δημήτρης
Μέλος Chef’s Club Of Greece
