Η οικογένεια Φωτιάδη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την χοιροτροφία εδώ και πέντε γενιές. Ασχολείται με την εκτροφή του εθνικού μας γουρουνιού, του αυτόχθονα ελληνικού Μαύρου Χοίρου, από το 1925. Η παράδοση, το πάθος και η αγάπη κληρονομούνται από γενιά σε γενιά.
Η αρχέγονη ελληνική φυλή του Μαύρου Χοίρου, η καινοτομία στην διατροφή με την ελιά και το μοντέλο ημι-εκτατικής εκτροφής στον ιδανικό βοσκότοπο στις παρυφές του μυθικού Ολύμπου είναι το τρίπτυχο της μοναδικότητας και της εξαιρετικής ποιότητας του κρέατος που παράγουμε. Η διατροφή με την ελιά διαφοροποιεί το κρέας του Μαύρου Χοίρου Ολύμπου γιατί του χαρίζει μοναδικό άρωμα, γεύση και υψηλή διατροφική αξία.