Σκιουφιχτά με λουκάνικο Μαύρου Χοίρου με μανιτάρι και άρωμα τρούφας & καπνιστή πανσέτα Μαύρου Χοίρου

Δερμίσης Δημήτρης
Μέλος Chef’s Club Of Greece

Σκιουφιχτά με λουκάνικο Μαύρου Χοίρου με μανιτάρι και άρωμα τρούφας & καπνιστή πανσέτα Μαύρου Χοίρου

Σκιουφιχτά με λουκάνικο Μαύρου Χοίρου με μανιτάρι και άρωμα τρούφας & καπνιστή πανσέτα Μαύρου Χοίρου.

Υλικά για 4 άτομα

Υλικά

600γρ. Σκιουφιχτά
4τεμ. Λουκάνικα Μαύρου Χοίρου με μανιτάρια και άρωμα τρούφας
320γρ. Κρέμα γάλακτος
200γρ. Καπνιστή πανσέτα Μαύρου Χοίρου
200γρ. Παρμεζάνα
Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
Λευκό κρασί
Λαδόσκορδο
2 κλωναράκια θυμάρι
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη

Εκτέλεση

Βράζουμε τα μακαρόνια.

Ψιλοκόβουμε τα λουκάνικα & την καπνιστή πανσέτα.

Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο, τα λουκάνικα, την καπνιστή πανσέτα, το θυμάρι & σοτάρουμε.

Σβήνουμε με το κρασί & αφήνουμε να εξατμιστεί. Έπειτα βάζουμε την κρέμα γάλακτος, τα μακαρόνια, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, λαδόσκορδο & δένουμε με την παρμεζάνα.

Συνταγή από ….