Πανσέτα μαύρου χοίρου

“Πανσέτα Μαύρου Χοίρου, βουτηγμένη σε μίγμα καρυκευμάτων και καπνιστή σε ξύλο οξιάς, δημιουργώντας μια ιδιαίτερα γευστική και ελαφρώς πικάντικη κρούστα. Ξεχωρίζει για την υπέροχη γεύση και τα λεπτά αρώματα.

Η γρήγορη λύση για ένα γευστικό γεύμα.”

Οδηγίες Συντήρησης

Διατηρείτε στο ψυγείο στους 0-4⁰ C. Καταναλώνεται μετά από το άνοιγμα της συσκευασίας εντός 3 ημερών.

2-3′

2-3′

Σοτάρουμε σε δυνατή φωτά την πανσέτα για να αναδειχθούν τα αρώματα της.

Πανσέτα ελληνικού μαύρου χοίρου 90%, αλάτι, καρυκεύματα (περιέχει σινάπι), δεξτρόζη, υδρολυμένη φυτική πρωτεϊνη (περιέχει σόγια), ενισχυτικό γεύσης: όξινο γλουταμινικό νάτριο, σταθεροποιητές: καραγενάνη, διφωσφορικά άλατα, τριφωσφορικά άλατα, κόμμι γκουάρ, ρυθμιστής οξύτητας : κιτρικά άλατα νατρίου, σιρόπι γλυκόζης, εκχύλισμα μαγιάς , αρωματικές ύλες καρυκευμάτων και μπαχαρικών (περιέχει σέλινο), άρτυμα καπνιστών τροφίμων, αφυδατωμένο καρότο, αντιοξειδωτικό : ερυθορβικό νάτριο, συντηρητικό : νιτρώδες νάτριο.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από γλουτένη σίτου, αυγό, γάλα, σησάμι και διοξείδιο του θείου.

Δείτε ακόμα…