ΣΠΑΛΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΟΙΡΟΥ ΑΝΕΥ ΟΣΤΟΥ ΚΑΡΕΥΚΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΣΑΙ ΟΛΥΜΠΟΥ

Σπάλα Αυτόχθονα Ελληνικού Μαύρου Χοίρου Ολύμπου Ειδικής Εκτροφής με Ελιά, καρυκευμένη με τσάι Ολύμπου, δεμένη με σχοινί.

Συσκευάζεται σε σακούλα vacuum.

Κάθε τεμάχιο ζυγίζει ± 3.000 γρ.

Οδηγίες Συντήρησης

Διατηρείται στο ψυγείο στους 0-4⁰C. Μπορεί να διατεθεί και σε κατεψυγμένη μορφή (-20⁰C)  για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Τοποθετούμε το κρέας σε κλειστή γάστρα και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190⁰C για 3 ½ ώρες.

Μετά την 1 ½ ώρα βάζουμε 2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα στα 4 και πατάτες και συνεχίζουμε το ψήσιμο σε κλειστή γάστρα.

Μετά τις 3.30 ώρες ξεσκεπάζουμε και βάζουμε τον φούρνο σε λειτουργία grill για ½ ώρα για τα ροδίσει το ψητό.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΑΛΤΣΑΣ: Βάζουμε τον ζωμό της γάστρας σε ένα μπλέντερ, προσθέτουμε τα ψημένα κρεμμύδια και συμπληρώνουμε πατάτα λίγο λίγο μέχρι να δούμε όχι έχει δέσει η σάλτσα μας.

Συνοδεύεται με κόκκινο ξηρό κρασί.

Κρέας χοιρινό ΕΕ 72% κρέας μαύρου χοίρου ελληνικό 24%, αλάτι, καρυκεύματα, σιρόπι γλυκόζης, δεξτρόζη, ενισχυτικό γεύσης: όξινο γλουταμινικό νάτριο, λακτόζη γάλακτος, ρυθμιστές οξύτητας: κιτρικό οξύ, οξικά άλατα του νατρίου, κιτρικά άλατα νατρίου, σταθεροποιητές: διφωσφορικά και τριφωσφορικά άλατα, αντιοξειδωτικά: ερυθορβικό νάτριο, ασκορβικό οξύ, αρωματικές ύλες, συντηρητικό: νιτρώδες νάτριο, βρώσιμο περίβλημα κολλαγόνου (κολλαγόνο βοοειδών, νερό, φυτική γλυκερίνη, κυτταρίνη, λιπαντικό μέσο: εστέρες του οξικού οξέος με μονο- & διγλυκερίδια λιπαρών οξέων). Μπορεί να περιέχει ίχνη από γλουτένη σίτου, αυγό, σόγια, σέλινο, σινάπι, σησάμι και διοξείδιο του θείου

Δείτε ακόμα…