ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΗ ΠΑΝΣΕΤΑ ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΟΥ

Πανσέτα αγριόχοιρου μαριναρισμένη σε Μεσογειακή μαρινάτα με κόκκινο κρασί, λάδι και μπαχαρικά της ελληνικής γης, με ξεχωριστή πλούσια γεύση και υψηλή διατροφική αξία. Η Φάρμα έχει Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας για την μέθοδο μαριναρίσματος από το 2008. Προϊόν χωρίς συντηρητικά, έτοιμο για μαγείρεμα με όλους τους τρόπους.

Οδηγίες Συντήρησης

Διατηρείτε στο ψυγείο στους 0-4⁰ C. Καταναλώνεται μετά από το άνοιγμα της συσκευασίας εντός 3 ημερών.

Ανοίξτε την συσκευασία και αφήστε 5 λεπτά το κρέας να αναπνεύσει.Έπειτα βάλτε το στη σχάρα σε δυνατή φωτιά χωρίς να το παραψήσετε γιατί θα γίνει σκληρό.
Aφού ψηθεί για 15-20 λεπτά κατεβάστε το από τη σχάρα και απόλαύστε το ζεστό γαρνιρισμένο με τηγανητές πατάτες

Δείτε ακόμα…