ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΟΥ

Κομμάτια αγριόχοιρου μαριναρισμένα σε Μεσογειακή μαρινάτα με κόκκινο κρασί, λάδι και μπαχαρικά της ελληνικής γης, με ξεχωριστή πλούσια γεύση και υψηλή διατροφική αξία.
Η Φάρμα έχει Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας για την μέθοδο μαριναρίσματος από το 2008.
Προϊόν χωρίς συντηρητικά, έτοιμο για μαγείρεμα με όλους τους τρόπους.
Διατίθεται σε Ψαχνό, Πανσέτα, Μπριζόλα, Σβέρκο.

Τ0 2012 απέσπασε ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, στην 1η οργανοληπτική αξιολόγηση ελληνικών προϊόντων με βάση το κρέας της MEAT DAYS.

Οδηγίες Συντήρησης

Διατηρείτε στο ψυγείο στους 0-4⁰ C. Καταναλώνεται μετά από το άνοιγμα της συσκευασίας εντός 3 ημερών.

Ανοίξτε την συσκευασία και αφήστε 5 λεπτά το κρέας να αναπνεύσει.Έπειτα βάλτε το στη σχάρα σε δυνατή φωτιά χωρίς να το παραψήσετε γιατί θα γίνει σκληρό.
Aφού ψηθεί για 15-20 λεπτά κατεβάστε το από τη σχάρα και απόλαύστε το ζεστό γαρνιρισμένο με τηγανητές πατάτες

Δείτε ακόμα…