Σαλάτα του Καίσαρα με καπνιστή πανσέτα αγριόχοιρου της Φάρμας Φωτιάδη

ΦΑΡΜΑ ΦΩΤΙΑΔΗ - Αυτόχθονας Ελληνικός Μαύρος Χοίρος Ολύμπου ειδικής εκτροφής με ελιά - FOTIADI'S FARM indigenous greek black pig from mount Olympus special fed with olives - farma fotiadi autoxthonas ellinikos mauros xoiros olimpoy eidikis ektrofis me elia - agrioxoiros - wildboar boar αγριόχοιρος ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΟΣ

Συστατικά:

  • 1 μαρούλι
  • 1 συσκευασία Καπνιστή πανσέτα αγριόχοιρου της Φάρμα Φωτιάδη ψημένη, κομμένη σε κομματάκια ή και ολόκληρη
  • 3-4 κουτ. σούπας καλαμπόκι
  • 2 κουτ. σούπας τριμμένη παρμεζάνα ή κεφαλογραβιέρα
  • 3- 4 κουτ. σούπας κρουτόν ψωμιού

Dressing:

  • 3 κουτ. σούπας μουστάρδα
  • 1 ½ κουτ. σούπας μαγιονέζα
  • 3 κούτ. σπύπας ελαιόλαδο
  • 3 κουτ. σούπας ξύδι μπαλσάμικο
  • 1 κουτ. σούπας κρέμα γάλακτος
  • αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση:

Πλένουμε, στεγνώνουμε και κόβουμε το μαρούλι σε σαλατιέρα.

Προσθέτουμε την Καπνιστή πανσέτα αγριόχοιρου, τα κρουτόν, το καλαμπόκι και το τυρί.

Χτυπάμε σε ένα βαζάκι πολύ καλά το dressing και περιχύνουμε τη σαλάτα.

Ανακατεύουμε και απολαμβάνουμε.