Ομελέτα με καβουμά αγριογούρουνου της Φάρμας Φωτιάδη

ΦΑΡΜΑ ΦΩΤΙΑΔΗ - Αυτόχθονας Ελληνικός Μαύρος Χοίρος Ολύμπου ειδικής εκτροφής με ελιά - FOTIADI'S FARM indigenous greek black pig from mount Olympus special fed with olives - farma fotiadi autoxthonas ellinikos mauros xoiros olimpoy eidikis ektrofis me elia - agrioxoiros - wildboar boar αγριόχοιρος ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΟΣ

Υλικά:

  • 4 αυγά
  • 1 συσκευασία καβουρμά ΦΑΡΜΑ ΦΩΤΙΑΔΗ
  • 2 ώριμες ντομάτες, ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
  • 1 κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
  • 3 κουταλιές βούτυρο
  • ½ φλυτζάνι φέτα τριμμένη
  • Μαύρο πιπέρι
  • Αλάτι
  • Ρίγανη

Εκτέλεση: Κόβουμε τον Καβουρμά σε μικρούς κύβους. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με λίγο αλάτι και πιπέρι. Σοτάρουμε σε σιγανή φωτιά το κρεμμύδι σε βούτυρο μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε τον καβουρμά, την ψιλοκομμένη ντομάτα, τη φέτα, τα αυγά και τη ρίγανη και ανακατεύουμε αργά.